More

  [Nieuws] Chaos Battle is de nieuwe game van DoubleDutch

  SpeedRunner was de eerste game van DoubleDutch, de studio van Gert-Jan Stolk (programmeur) en Casper van Est (game designer). Die game is uitgekomen als gratis Flashversie en heeft daarna met HD graphics nog eens aardige zaken gedaan op het XBLA Indie kanaal. Nu werken ze aan een Steam versie, maar zijn ze tegelijkertijd bezig met hun nieuwe game Chaos Battle.

  Chaos Battle is een 2D multiplayer platform arena battler, vergelijkbaar met games als Super Smash Bros en Super Crate Box. Spelers hebben een uitgebreid arsenaal aan wapens tot hun beschikking, van simpele shotguns tot granaatwerpers en enorme lasers. Daarnaast bevat de game een hoop powerups die een enorme invloed op het spelverloop kunnen hebben, wat het geheel erg chaotisch kan maken. Speelbaar op Indigo 2012.

  Tom en Jerry-geweld voor meerdere spelers dus, met een vette knipoog.Denk hierbij aan enorme zagen die uit de grond omhoog komen, platformen die wegvallen en de “Mega Switchup” die bij twee spelers de posities, wapens én punten verwisselt! Voor het design hebben Stolk en Van Est de hulp ingeroepen van artist Robin Keijzer.

  THE ROAD TO INDIGO 2012

  De publieksdag van Indigo 2012, de speelbare tentoonstelling van de opvallendste Nederlandse independent gameprojecten, vindt plaats op 29 september in het Utrechtse stadhuis. In de aanloop van het event presenteren organisator Dutch Game Garden en Control gezamenlijk de line-up van deze derde Indigo-jaargang.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img