More

  [Uit Nu!] BattleQuiz voor iOS en Android van Qlvr

  Ook een beetje zat van die Draw Something, Songpop, Wordfeud en al die andere tijdvreters en aandachtsvragers? Dan is het nu tijd om die stomme apps van je telefoon te gooien en BattleQuiz van Qlvr te installeren. Ja ook dit is weer zo’n dodelijk verslavend spelletje, waar je heel wat vrije uurtjes spendeert met vrienden, bekenden en onbekenden, maar deze komt tenminste uit Nederland.

  De naam van de game verklapt wat je kan verwachten als je beluit het kosteloos te downloaden voor iOS of Android. Het is een quiz over allerlei uiteenlopende onderwerpen waar triviale kennis en snelheid van belang zijn. Is dit het nieuwe mobiele gezelschapspelletje voor de massa?

  Bekijk hieronder de trailer:

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=Rz4yLKzoupU’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img