More

  [Nieuws] Probeer de textielgame Spooky op Indigo

  Christiaan Ribbens en Patrick Kersten (HKU Game Design & Development en Interaction Design), hebben 7 maanden gewerkt aan het Woven project voor hun afstuderen. Nu ze klaar zijn, laten ze het concept niet zomaar los en proberen ze onder de naam Wearable Games kleding met ingebouwde game-ervaring aan de man te brengen. Check na de klik het filmpje om te zien hoe een game met een spijkerbroek en sweater van Woven in zijn werk gaat. Wil je het zelf meemaken? Dat kan op Indigo 2012 met de game Spooky. .

  Zo gaat het in zijn werk.

  SPOOKY – Pervasive Game for Woven, a complete e-wearable platform from Christiaan Ribbens on Vimeo.

  THE ROAD TO INDIGO 2012

  De publieksdag van Indigo 2012, de speelbare tentoonstelling van de opvallendste Nederlandse independent gameprojecten, vindt plaats op 29 september in het Utrechtse stadhuis. In de aanloop van het event presenteren organisator Dutch Game Garden en Control gezamenlijk de line-up van deze derde Indigo-jaargang.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img