More

  [Nieuws] Reus voor het eerst speelbaar voor het publiek op Indigo 2012

  Reus, de godgame van de jonge Utrechtse studio Abbey Games, is binnenkort voor het eerst speelbaar voor het publiek tijdens Indigo 2012. In het spel neem je de controle over reuzen die de natuur kunnen manipuleren. Het doel is om harmonie tussen de natuur en mensen te creëren, maar dat is nog niet zo makkelijk. Mensen zijn namelijk lastig. En hebberig. En laten zich niet tegenhouden door de natuur in hun drang naar ontwikkeling.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=6N9T-_B3O_Q’]

   

  Uitleg over de game in typisch Abbey Games stijl:

   

  THE ROAD TO INDIGO 2012

  De publieksdag van Indigo 2012, de speelbare tentoonstelling van de opvallendste Nederlandse independent gameprojecten, vindt plaats op 29 september in het Utrechtse stadhuis. In de aanloop van het event presenteren organisator Dutch Game Garden en Control gezamenlijk de line-up van deze derde Indigo-jaargang.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img