More

  [Nieuws] Tankbusters tussen de koffiekopjes en jodenkoeken

  Headcandy maakt applicaties en games voor touch tafels. Tankbusters – A Touch of War is zo’n game die je met vier mensen tegelijkertijd speelt. Je rijdt leker rond met kleine tanks en schiet elkaar kapot. Altijd leuk. Maar wat nou als je de fysieke wereld bij de virtuele beleving trekt? Juist, gooi maar op tafel die koffiekopjes en schoenen om zo barrières te creëren voor je tegenstanders. Elk op de tafel geplaatst object wordt een ondoordringbaar obstakel in de game. Speel Tankbusters tijdens Indigo 2012.

  En zo ziet dat er dan uit:

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=xevQERAtaC4′]

   

  THE ROAD TO INDIGO 2012

  De publieksdag van Indigo 2012, de speelbare tentoonstelling van de opvallendste Nederlandse independent gameprojecten, vindt plaats op 29 september in het Utrechtse stadhuis. In de aanloop van het event presenteren organisator Dutch Game Garden en Control gezamenlijk de line-up van deze derde Indigo-jaargang.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img