More

  [Nieuws] Nederlandse winnaar van Engelse gamejam speelbaar op Indigo: Space Tramp van Breathing Bits

  Een groep derdejaars studenten van de opleiding International Game Architecture and Design (NHTV Breda) heeft onder de naam Breathing Bits de eerste prijs gewonnen met hun game Space Tramp tijdens de Brains Eden Game Jam in Cambridge. In 48 uur werd deze game dus bedacht en gebouwd. Het gaat niet over een ruimtezwerver, zoals je wellicht uit de titel opmaakt, maar over trampoline springen. Dat verklaart de Tramp in de titel.

  Spring zo hoog mogelijk op een trampoline en houdt onderweg naar beneden rekening met de wind, want die blaast je zo weg van een succesvolle landing. Elke keer als het je lukt om de trampoline te raken ga je hoger en als je echt goed bent, kom je in de ruimte terecht. Vandaar die Space in de titel dus. Speelbaar tijdens Indigo 2012.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=JSHDkD7WYMw’]

   

  THE ROAD TO INDIGO 2012

  De publieksdag van Indigo 2012, de speelbare tentoonstelling van de opvallendste Nederlandse independent gameprojecten, vindt plaats op 29 september in het Utrechtse stadhuis. In de aanloop van het event presenteren organisator Dutch Game Garden en Control gezamenlijk de line-up van deze derde Indigo-jaargang.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img