More

  [Nieuws] Binnenkort (eindelijk) speelbaar en in Steam’s Greenlight: Paladin Studios’ Momonga Pinball Adventures

  We hebben er al diverse keren over geschreven, Paladin’s Momonga Pinball Adventures (hier, hier en ook hier). Volgens de oorspronkelijke planning had iedereen de rollende eekhoorn al op zijn mobieltje moeten hebben — zo spreekt de trailer nog van ‘Spring 2012’. Enfin, het spel is nog niet uit maar we mogen inmiddels stemmen voor een Steam-release via Greenlight (hier klikkeren) én we weten dat de game te spelen is tijdens Indigo 2012.

  Voor wie nog niet van het spel heeft gehoord:

  Een vliegende eekhoorn gaat het gevecht aan met de krachten van het kwaad in Momonga Pinball Adventures. Deze game is een flipperkast, maar wel eentje die anders is dan andere. Rol door verschillende levels en versla je vijanden, werk samen met je bondgenoten, en red je vrienden uit de klauwen van generaal Kuton. Zelfs een kleine eekhoorn kan het lot van de wereld veranderen!

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=TccXBeNW_qE&hd=1′]

   

  THE ROAD TO INDIGO 2012

  De publieksdag van Indigo 2012, de speelbare tentoonstelling van de opvallendste Nederlandse independent gameprojecten, vindt plaats op 29 september in het Utrechtse stadhuis. In de aanloop van het event presenteren organisator Dutch Game Garden en Control gezamenlijk de line-up van deze derde Indigo-jaargang.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img