More

  [Nieuws] Ah, dus zo ziet een co-op sidescrolling platformer met Metal Gear-achtige gameplay eruit…

  SneakSneak is gemaakt als afstudeerproject Game Design and Development aan de HKU, door Jonathan Barbosa Dijkstra en Daniël Harmsen, ondersteund door vier tweedejaars animatoren en een externe audiodesigner.

  Inmiddels verder ontwikkeld als zolderkamerproject, denken de makers momenteel aan een release op Steam of het Xbox Indie Channel.

  SneakSneak dus, een platformgame voor twee spelers die de nadruk legt op timing, communicatie en samenspel. Lanceer elkaar door muren en klauter over elkaar heen om op moeilijke hoogtes te komen. Stamp totems uit de grond maar vergeet niet de gezichtsvelden van de Spaanse conquistadores te ontwijken door je op één van de vele manieren te verstoppen.

  Bekijk de trailer of speel hem op Indigo 2012.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=9c2tXvcbXeE’]

  THE ROAD TO INDIGO 2012

  De publieksdag van Indigo 2012, de speelbare tentoonstelling van de opvallendste Nederlandse independent gameprojecten, vindt plaats op 29 september in het Utrechtse stadhuis. In de aanloop van het event presenteren organisator Dutch Game Garden en Control gezamenlijk de line-up van deze derde Indigo-jaargang.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img