More

  [Nieuws] Paladin-oprichter toont eerste solo-game op Indigo

  Nadat mede-oprichter Dylan Nagel Paladin Studios verliet, stortte hij zich in een stel nieuwe avonturen. Eén daarvan was een remake van zijn twintig jaar oude QuickBASIC-game Dwarf Quest. Het spel is inmiddels uit voor iOS, maar nieuwsgierigen kunnen de game uitproberen tijdens Indigo 2012.

  Dwarf Quest is een retro dungeon crawler in een nieuw jasje. Als de trotse dwerg Morrin Firebeard mag je door gedoemde kerkers dolen, machtige monsters verslaan en op jacht naar geweldige schatten! De besturing op de iPad is gemakkelijk: klik op de grond waar je naar toe wil lopen, klik op een monster om aan te vallen, klik op een voorwerp om het te gebruiken. Gevechten zijn turn-based, en kunnen worden beinvloed door zogenaamde Battle Cards.

  De launchtrailer:

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=gOHi2BMO6Vo’]

   

  Het origineel:

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=R40AaC0jkN0′]

  THE ROAD TO INDIGO 2012

  De publieksdag van Indigo 2012, de speelbare tentoonstelling van de opvallendste Nederlandse independent gameprojecten, vindt plaats op 29 september in het Utrechtse stadhuis. In de aanloop van het event presenteren organisator Dutch Game Garden en Control gezamenlijk de line-up van deze derde Indigo-jaargang.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img