More

  [Nieuws] Indie website Venus Patrol vraagt geld voor comments — goed idee?

  Zou jij betalen om te discussiëren op een website? Brandon Boyer denkt van wel. De IGF-voorzitter lanceerde gisteren de site Venus Patrol, zijn project dat dé plaats moet worden voor ‘everything indie’. Boyer haalde eerder al ruim 100 duizend dollar op via Kickstarter en vraagt nu niet-backers om drie dollar per maand. Daarvoor krijgen ze een stel exclusieve games, waaronder Vlambeer’s Gun Godz, maar dus ook toegang tot de comments. De artikelen zelf zijn gratis.

  Wat de site exact zal brengen laat zich moeilijk in woorden vangen, ook Boyer zelf lijkt er niet in te slagen dat in één alinea onder woorden te brengen. Wie echter zijn Offworld-sectie op Boing Boing volgde, weet wat hij kan verwachten.

  Het is interessant om te zien of het idee aanslaat. Het zou een uitkomst zijn voor zoveel websites die moeite hebben hun hoofd boven water te houden. Op internet is alles gratis — luidt nu eenmaal het adagium. Ik ben benieuwd wat jullie denken. Laat het weten in de comments — vooralsnog gratis.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img