More

  [Nieuws] Toki Tori 2 speelbaar op Indigo 2012

  Wie Toki Tori 2 wil spelen vóór het spel verschijnt maar geen zin heeft om deel te nemen aan de beta, kan terecht op Indigo 2012.

  Toki Tori 2 is het langverwachte vervolg op één van de bekendste Nederlandse gametitels van de afgelopen 10 jaar. Dit platform-puzzelspel met het gele kuiken in de hoofdrol is een levende, ademende spelwereld waar je de omgeving en de wezens daarin gebruikt om de puzzels op te lossen. Dit vrolijke spel van de Amersfoortse studio Two Tribes wil de nieuwsgierigheid van de speler belonen en kent geen kunstmatige beperkingen als gesloten deuren of onzichtbare muren. Toki Tori 2 komt waarschijnlijk later dit jaar uit.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=9C4WFDPnH-Y’]

  THE ROAD TO INDIGO 2012

  De publieksdag van Indigo 2012, de speelbare tentoonstelling van de opvallendste Nederlandse independent gameprojecten, vindt plaats op 29 september in het Utrechtse stadhuis. In de aanloop van het event presenteren organisator Dutch Game Garden en Control gezamenlijk de line-up van deze derde Indigo-jaargang.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img