More

  [Nieuws] Laatste week voor inschrijvingen Dutch Game Awards

  Dames en heren gamedevelopers opgelet! Dit is de laatste week waarin u uw games kunt aanmelden voor de Dutch Game Awards. Zet dus even vijf minuten van uw tijd aan de kant en vul dit formulier in.

  Waarom aanmelden? Omdat de Dutch Game Awards de meest prestigieuze prijzen zijn voor de Nederlandse gamesindustrie, omdat iedereen die een goede game heeft gemaakt kans maakt op zo’n uil en vooral ook omdat een nominatie een gratis kaart oplevert voor het Control Industry Dinner!

  Games van Nederlandse bodem die zijn uitgebracht in de periode 1 juli 2011 tot en met 1 september 2012 mogen aangemeld worden.

  CONTROL INDUSTRY DINNER 2012

  Het leukste evenement in de Nederlandse gamesindustrie komt er weer aan. Op donderdag 22 november vindt het vierde Control Industry Dinner plaats, natuurlijk weer met de uitreiking van de Dutch Game Awards.

  Het is dé gelegenheid om in een informele sfeer weer eens bij te praten met industriegenoten of contacten op te doen tussen het hoofd- en het nagerecht.

  Koop nu uw kaarten à 109 euro per stuk via: gameinthecity.nl/2012/control-industry-dinner

  Sponsoring

  Interesse in sponsoring? Neem contact ons op: sales@control-online.nl / +31 (0)30 – 231 99 14

  Het Control Industry Dinner 2012 wordt georganiseerd in samenwerking met het tweedaags congres Game in the City. • 22 november 2012 •  Amersfoort, de Rijtuigenloods

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img