More

  [Nieuws] Botsauto’s op Indigo — soort van dan met de party-game Sticky Bump van Keeweed

  Botsauto’s op Indigo 2012! Althans, een game met botsautootjes als thema — inclusief “Ooh la laa” en andere cheesy geluidseffecten die je van de kermis kent. Maar dan zonder de agressieve patsers. In Sticky Bump moeten enkele spelers oranje verkeerspionnen verzamelen terwijl andere spelers dat proberen te verhinderen.

  Wanneer dat lukt (door te botsen natuurlijk) draaien de rollen om: jager wordt prooi en prooi wordt jager. Net als in het echt gaat deze botsautogame dus over botsen, maar ook achtervolgen, ontwijken, vluchten en het veroveren van die plakkerige pionnen!

  Sticky Bump is een multiplayergame voor 2 tot 4 spelers die je lekker op de bank met elkaar kunt spelen. De game is afgerond en gereleased op Xbox Live Indie Games en Windows.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=zMg5uqokuao&hd=1′]

  THE ROAD TO INDIGO 2012

  De publieksdag van Indigo 2012, de speelbare tentoonstelling van de opvallendste Nederlandse independent gameprojecten, vindt plaats op 29 september in het Utrechtse stadhuis. In de aanloop van het event presenteren organisator Dutch Game Garden en Control gezamenlijk de line-up van deze derde Indigo-jaargang.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img