More

  [Nieuws] Spil Games in gesprek met GameHouse Studios

  Spil Games is in gesprek met GameHouse Studios om het personeel van de binnenkort opgedoekte studio over te nemen. Dat bevestigt een woordvoerder van Spil Games. De uitbater van de grootste gameportals ter wereld benadrukt dat het niet van plan is om de studio over te nemen, maar dat het zeer geïnteresseerd is in de ’talentvolle professionals van GameHouse’.

  Het nieuws komt niet echt als een verrassing, aangezien Spil Games al tijden op zoek is naar geschikt personeel en de developers uit Eindhoven precies passen in het profiel. Het team van GameHouse heeft ervaring met hoge kwaliteit casual games en heeft inmiddels een behoorlijk aantal titels geproduceerd en opgeleverd. Beide partijen doen verder geen mededelingen.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img