More

  [Nieuws] Nederlandse games op PAX Prime in Seattle

  Over twee dagen begint in Seattle het grote games-nerdfest Pax Prime. Ooit opgezet door de gasten achter de webcomic Penny Arcade om games een eigen podium te bieden, maar inmiddels samen met spin off PAX East uitgegroeid tot de grootste consumentenshows op het gebied van gaming in Amerika. Een mooi podium dus om je game te presenteren en dat weet een aantal Nederlandse developers ook.

  Zo is de game Catch 22 van Global Game Jam winnaar Mango Down één van de PAX 10, een select groepje indie games gekozen door experts. Verder staan in de Indie Megabooth Two Tribes en de onvermijdelijke Vlambeer. De eerste toont de avonturen van Toki Tori 2 en het Utrechtse indie duo hebben Luftrausers, Ridiculous Fishing en Super Crate Box multiplayer meegenomen.

  Check de andere games op de Indie Megabooth.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=bb4ZIPa8El0′]

   

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img