More

  [Nieuws] GameHouse Studios in Eindhoven wordt binnenkort gesloten

  Uit verschillende bronnen heeft Control vernomen dat GameHouse Studios, makers van de succesvolle time management gameserie Delicious, binnenkort de deuren sluit. Het developmentteam van 9 man maakt nog het werk aan de laatste Delicious game af (de 25-delige Emily’s Wonder Wedding) en moet dan op zoek naar een nieuwe werkgever. GameHouse Studios in Eindhoven heeft nog niet officieel gereageerd, maar het vermoeden is dat de slechte cijfers van moederbedrijf Real Networks en de daar op volgende ingrijpende reorganisatie de Nederlandse studio de kop kost. Meer informatie volgt spoedig.

  En zo werd 2 maanden geleden Emily’s Wonder Wedding nog aangekondigd.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=7CUCxkc88Ws’]

  Control wenst iedereen bij GameHouse Studios sterkte!

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img