More

  [Uit Nu!] Teenage Mutant Ninja Turtles: Sewer Run van MediaMonks

  Teenage Mutant Ninja Turtles, wie is er niet groot mee geworden? (Retorische vraag mensen, andere jeugdherinneringen graag in de comments.) De jongens en meisjes van MediaMonks waren in ieder geval als kinderen zo blij met de opdracht van Nickelodeon om een game te bouwen ter promotie van de nieuwe animatieserie over de gemuteerde schildpadden. Sewer Run is een sidescrolling Runner waarbij je bad guy Shredder achtervolgt, obstakels en vijanden overwint en het voortschrijdende level voor blijft. Uiteraard zijn alle vier de mutantjes speelbaar (pop quiz: hoe heten de vier helden ook alweer?), elk met hun eigen wapen en bewegingen. MediaMonks kreeg de assets aangeleverd (vergezeld door dikke stapels NDA’s), maar heeft alles verder zelf gebouwd (inclusief animaties). Speel de game hier.

  En zo ziet de nieuwe animatieserie van Nickelodeon eruit.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=XK8EOD9buLc’]

  En dan heb je ook nog de nieuwe film geproduceerd door Michael Bay waarin de Teenage Mutant Ninja Turtles opeens niet meer teenage en ook niet mutant zijn. Ze zijn namelijk aliens. En oude kerels. Ofzo.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=Z_sZQapxq7Q’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img