More

  [Uit Nu!] Dwarf Quest van Wild Card Games

  De eerste game die Dylan Nagel uitbrengt nadat hij Paladin Studios verliet en Wild Card Games begon, is Dwarf Quest, een dungeon crawler voor iOS. Dungeon crawler? Is dat niet een genre dat 20 jaar geleden populair was? Inderdaad. Dwarf Quest is dan ook een remake van de allereerste game die Nagel ooit maakte. Na de klik kun je beide versies in een filmpje zien. Precies 20 jaar na de release van de eerste Dwarf Quest trekt de kleine dappere strijder Morrin Firebeard genaamd, opnieuw de grotten in om de ondode tovenaar Azar te verslaan. Oh, en om schatten te verzamelen natuurlijk. Koop de game hier.

  Bekijk hier de filmpjes van beide versies. Zie jij de verschillen?

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=R40AaC0jkN0′]

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=gOHi2BMO6Vo’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img