More

  [Uit Nu!] Binnenhof Battle van MAD Multimedia

  Het is weer verkiezingstijd en dat betekent lijsttrekkersdebatten, doodsaaie avonden waar opgewonden standjes een soort ‘welles-nietes’ en ‘ik kan het verste plassen’ spelen. Vrij voorspelbaar en zelden onderhoudend genoeg om echt je aandacht bij te houden. Gelukkig geeft MAD Multimedia spelers nu zelf de controle over de politieke gevechten in Binnenhof Battle.

  Het geouwehoer is uit het debat gehaald en de deelnemers gaan met elkaar op de vuist. Zo zou je dat ook graag in het echt wel eens willen zien. De meest gespeelde vechtpartij? Rutte vs Roemer. Meest geliefde politicus? Mark Rutte. Minst geliefd? Emile Roemer. Zegt natuurlijk niks over de uitkomst op 12 september, maar tot die tijd een leukere bezigheid dan weer zo’n oeverloos debat.

  MAD had in 2010 ook al een Binnenhof Battle die links en rechts wat stof deed opwaaien (zie video hieronder). Deze versie is duidelijk gelikter met meer bloed en zelfs een soort ‘fatality’ zoals in de Mortal Kombat serie. Niet alleen lijsttrekkers zijn te kiezen, ook bekende journalisten en zelfs Beatrix als je de pagina leuk vindt op Facebook.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=_UnaZEsZGcY’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img