More

  [Filmpje!] Pixels die BOOEEM doen: Luftrausers van Vlambeer

  Luftrauser was een fijn verslavend spelletje dat de heren van Vlambeer samen met pixelkonig Paul Veer en 8bit componist Kozilek maakten in een paar dagen tijd. Het vervolg Luftrausers belooft alles nog eens over te doen, maar dan groter, meer en beter. De game komt dit jaar nog uit via Devolver Digital (die eerder ook Serious Sam: the Random Encounter uitbracht).

  In deze trailer zie je verschillende soorten Rausers en allerlei nieuwe wapens die je naar hartelust kan combineren. Het oude dev team is weer bij elkaar, aangevuld met die andere pixelkoning Roy Nathan de Groot.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=dM-8kwtzHDo’]

   

  Check ook deze gifs:

   

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img