More

  [Awards] En weer sneuvelt een uil (er is nog tijd om je in te schrijven voor de Dutch Game Awards 2012)

  Via Facebook komt het bericht dat de uil die het studententeam Komodo Games ooit won voor hun revalidatieproject Vogels is gesneuveld. Meer winnaars van de Dutch Game Awards hebben hun plexiglazen uil in de loop van de jaren onthoofd en geknakt. Neemt niet weg dat de uilen nog steeds een gewilde prijs zijn voor developers in Nederland. Er is nog tijd om je in te schrijven voor de Dutch Game Awards 2012. Dit jaar komen meer games dan ooit in aanmerking, we hebben de termijn immers opgerekt: alle games die uitkomen voor 1 september dit jaar dingen mee naar de uilen.

  De gesneuvelde uil was ooit uitgereikt voor deze game in de categorie Special Award.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=3yyqrXc0WFA’]

  Het team bestond uit:  Adriaan de Jongh, Eri Shiroyama, Sandra da Cruz Martins, Tim Remmers, Ronald Houtermans, Jens van de Water en Francis Laclé. De dader van de uilenmoord is Tim Remmers al ontkent hij heftig: “Mensen hebben wel een harde bonk gehoord maar niemand weet wat er precies gebeurd is.” De uil was al eerder mishandeld: “Vlak na de uitreiking was z’n poot al afgebroken en was het arme beest op de grond gelazerd. De schade was toen nog beperkt en na een ingrijpende maar effectieve operatie stond de uil weer trots en stevig op z’n troon. Hij heeft hier een mooi plekje gekregen tot gistermiddag toen ik ‘m plots in stukjes op de grond zag liggen.”

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img