More

  [Video] Unity doet een beetje aan geschiedvervalsing — but who cares?

  Voor wie er niet bij was, zie hier de complete openingskeynote van Unite 2012. Dus met de presentatie van de founders (de een is een betere spreker dan de ander, zullen we maar zeggen), Unity 4.0, en natuurlijk de onthulling van Peter Molyneux’ nieuwe game, Cube. Overigens is het videoverslag enigszins opgepoetst. Zo was de drie minuten realtime film die Joachim Ante liet zijn, tijdens de keynote niet vooruit te branden. Enfin, enjoy.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=24AY4fJ66xA&hd=1′]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img