More

  [Uit Nu!] Sticky Bump: soort botsautootjes-game van KeeWeed

  Hoewel het Xbox 360 indie-kanaal voor Nederlandse consumenten nog steeds gesloten is, weten sommige developers de weg ernaar toch te vinden. Eén van hen is Jordin Kee van KeeWeed. Hij maakte Sticky Bump, een game die vooral leuk is met vier players. De game zal het niet moeten hebben van zijn production values, maar is typisch zo’n geval van ‘je moet het spelen om de lol te snappen’. Tijdens de laatste editie van Indigo trok Sticky Bump in elk geval genoeg spelers.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=zMg5uqokuao’]

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img