More

  [Video] Toki Tori 2 van Two Tribes officieel aangekondigd voor Wii U

  De mannen van Two Tribes hebben er nooit echt een geheim van gemaakt dat ze in de Wii U een veilige thuishaven zien voor Toki Tori 2. Maar nu is het dan eindelijk echt officieel, ons favoriete gele kuiken komt uit op Nintendo’s nieuwe console. ¬†Martijn Reuvers, mede-oprichter van Two Tribes is blij met het nieuws: “We hebben de dev kits en zijn druk aan het experimenteren met wat je allemaal voor leuks kunt doen met de controller.”

  Een van de nieuwe features van de Wii-U versie is de Tokidex (zoek de verwijzing naar Pok√©mon), waarin je foto’s schiet van de plaatselijke flora en fauna en die allemaal netjes verzamelt. Gotta catch them all enzo. Reuvers weet nog een leuke feature te melden: “De hele game is ook gewoon speelbaar op het scherm van de controller, dus je hoeft niet meer te stoppen omdat je zo nodig naar de wc moet.” Toki Tori 2 is de eerste Nederlandse game die wordt aangekondigd voor Wii U. Wie volgt? Two Tribes probeert de game af te hebben als de Wii-U lanceert. Toki Tori 2 komt ook uit via Steam.

  Toki Tori 2 met muziek van Sonic Picnic.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=9C4WFDPnH-Y’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img