More

  [Tis vrijdag] Pac Man redt de wereld, of doet iets anders heldhaftigs in deze fanfilm

  Het is vrijdagmiddag. Eén blik naar buiten maakt pijnlijk duidelijk dat jij binnen zit. In de airco kilte. Gerecyclede gekoelde lucht. Lekker dan. Daar buiten zitten de nietsnutten, de slackers, moeders met kinderen en studenten. In de zon. Op het terras. Waar is het mis gegaan? Waarom zit jij daar niet? Met een ijskoude pils in je hand. IJskoud ja. Het gevoel moet uit je vingers wegtrekken, zo koud. Hmmm… Hoe laat is het? Pfff… duurt nog lang. Dan maar een filmpje kijken. Zoals deze. Over Pac Man. Die iets koels doet.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=l7oadchZMYA’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img