More

  [Uit Nu!] Koeienstraal van Digitale Dromen — Mooooooooo!

  Wij Nederlanders schrijven altijd dat koeien ‘boe’ zeggen. Dat is natuurlijk je reinste flauwekul. Een koe kán door het type mond waarover ze beschikt nu eenmaal geen B-klank maken. Wat de Engelsen zeggen dat de koeien zeggen dat lijkt veel meer op wat de koeien daadwerkelijk zeggen, namelijk: ‘Moooooo’.

  Dus.

  Digital Dreams heeft er vast over nagedacht bij de ontwikkeling van zijn nieuwe iOS-game Koeienstraal. Gelukkig brengen ze die uit onder de Engelse term Cowbeam. Wat het spel precies inhoudt wordt totaal niet uitgelegd in de volgende trailer:

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=R_djH3RoYVs&hd=1′]

  Enfin, de straal uit het spel komt in elk geval niet uit de koe zelf (gelukkig), maar heeft iets te maken met Hank de Alien. Die is namelijk nogal dol op koeien. Op een beetje ongezonde manier. Maar dat is als mens gedacht en misschien vinden aliens dat dan juist wel weer heel erg gezond of zo.

  Dus.

  Even ademhalen voor de volgende zin…. komt ie: In de single player game met ongeveer 5 miljoen verschillende koeien, 14 upgrades en 50 levels verzamel je hints die naar een specifieke planeet wijzen waarop een koe woont.

  Nog even volhouden…

  Deze hints variëren van de kleur van de planeet tot zijn grootte, en van de vegetatie tot het aantal manen dat om de planeet cirkelt. De koeien lijken op de planeten waar ze vandaan komen. Als de planeet rood is, is de koe rood. Als de planeet dichtbij de zon is, draagt de koe misschien wel een zonnebril of een sombrero.

  En een koe van Saturnus loopt rond met uier-ringen?

  Cowbeam is nu verkrijgbaar in de App Store. Voor op de iPhone. Of de iPad. Of de iPod Touch — wat eigenlijk gewoon een iPhone is waarmee je niet kunt bellen, dus what’s the point?

  Dus.

  Filmpje!

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=tsKLgCwlT5k&hd=1′]

   
  Oh ja — kleine update voor wie niet in staat is tussen de regels door te lezen: Cowbeam is dus gewoon een heel erg leuk spel. Kopen! Nu!

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img