More

  [Uit Nu!] 4 uur lang spannend avontuur in Utrecht met U-Spy van Monobanda

  Monobanda, makers van het spel U-Spy, omschrijven het zelf als ‘een mix tussen Mission Impossible en DaVinci Code’. Het is een fysiek spel dat afspeelt in het centrum van Utrecht. Met behulp van een smartphone worden spelers doormiddel van berichtjes en filmpjes op een geheime missie dwars door de stad gestuurd. ‘Creativiteit, intelligentie en doorzettingsvermogen’ zijn verder nodig om U-Spy tot een goed einde te brengen. Meld je hier aan. Na de klik de trailer.

  Ben jij spion genoeg om het goud te vinden?

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=5sWLQ-fy-Fg’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img