More

  [Nieuws] Kalydo Player ruim 20 miljoen keer geïnstalleerd

  De afgelopen twee jaar is het hard gegaan met Eximion, het bedrijf achter de cloud oplossing Kalydo. Een aantal grote titels maakt inmiddels gebruik van Kalydo om spelers ellenlange downloads en installaties te besparen door ze te laten spelen in een browser. Miljoenen gamers spelen inmiddels op deze manier hun games en kunnen dat op verschillende plekken doen, met hetzelfde account via een internetbrowser. Twintig miljoen Kalydo Players zijn op dit moment geïnstalleerd en dat aantal groeit nog steeds.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img