More

  [Uit Nu!] Awesomenauts van Ronimo Games uit op Steam

  Hey, was deze game niet al een tijdje uit? Ja dat klopt. Awesomenauts is eerst uitgekomen voor PSN en XBLA, maar heeft nu dus ook een logische plek op PC gevonden (binnenkort ook Mac) via Steam. Waarom logisch? Dit soort games (Multiplayer Online Battle Arena) leent zich nou eenmaal heel goed voor een muis-toetsenbord besturing.

  Online en offline splitscreen multiplayer is mogelijk en je kunt ten alle tijden in en uit een game droppen. Bovendien is er een speciale aanbieding waar je drie games voor de prijs van twee koopt. Ook combinaties met de soundtrack van Sonic Picnic zijn mogelijk. Koop ‘m hier.

  En zo ziet de game eruit.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=B53Z40u9DnE’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img