More

  [Uit Nu!] Grim van Morepolygons

  Zes studenten Game Design en Game Art van de HKU zijn eind vorig jaar onder de naam Morepolygons bij elkaar gekropen met het doel een online shooter te maken ‘van AAA kwaliteit’. Volgens concept artist Jorry Rosman is de game bedoeld als portfoliomateriaal voor de teamleden. “Er is op mijn opleiding weinig aandacht voor triple A gamesdevelopment, dus als je bij een bedrijf wil werken dat dat soort games maakt, moet je zelf wel aan de slag. Een project als Grim was voor ons eigenlijk noodzakelijk.” Het zestal maakte Grim als eindexamenproject en met de release van de game zijn ze geslaagd.

  Download de game hier (PC) en lees later vandaag het interview met Jorry Rosman van Morepolygons en tegenwoordig Guerrilla Games.

  Morepolygons bestaat uit: Jorry Rosman (concept artist), Tom Looman (programmeur), Nicky Pelupessy (game designer), Bo van Oord, Peter van de Kuijt, Wesley Schouten (3D artists). Check hieronder gameplay footage. Bezoek de site voor meer beeldmateriaal.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=cFceWAQUaos’]

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img