More

  [Uit Nu!] Flip the Core van Engine Software

  Veel van het werk dat Engine Software doet is in opdracht van publishers en IP houders (zo zagen we laatst nog aandoenlijke foto’s van een K3 werkbezoek langskomen), maar dat wil niet zeggen dat het team geen eigen originele concepten bedenkt. Flip the Core is zo’n concept dat mede dankzij een bijdrage van het Gamefonds realiteit werd.

  De game is een side-scrolling shooter met een twist. Je kunt het scherm met een druk op de knop draaien waardoor levels veranderen en vijanden verplaatsen. Het levert uiterst originele gameplay op die daadwerkelijk iets toevoegt aan een genre dat al decennia lang vrijwel onveranderd is gebleven. Download Flip the Core nu op Nintendo DSiWare voor Nintendo DSi of Nintendo 3DS voor 200 DSi points.

  Check de gameplay in dit filmpje.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=jB9nGZQH_us’]

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img