More

  [Nieuws] Awesomenauts binnen een maand voor PC via Steam

  Het is nu officieel, Awesomenauts komt binnen een maand uit voor PC en wel via Steam. Awesomenauts, de Multiplayer Online Battle Arena game van Ronimo Games is al een tijdje uit op PS3 en 360 en doet het daar heel aardig. Maar toen de game werd aangekondigd reageerden veel fans teleurgesteld dat PC niet in het rijtje platformen stond en lieten dat weten aan de developer. Nu is Ronimo niet gek en was de PC-versie waarschijnlijk al die tijd gewoon in de planning, maar moest even wachten totdat de consoles waren bediend.

  De game support muis en toetsenbord en is met de hulp van fans vertaald in minstens vijf verschillende talen. Ronimo blijft Awesomenauts uitbouwen met patches en updates. De eerste komt binnenkort voor de consoleversie en bevat twee nieuwe characters. Gratis. Na de klik de nieuwe PC trailer en de twee nieuwe figuren.

  Awesomenauts.. wat was dat ook alweer?

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=O18wTCsmxq0′]

   

  Recente vacatures

  spot_img

  GDC 2023

  KRIJG 10% KORTING OP GDC ONSITE ALL ACCESS, CORE OF SUMMITS PASSEN MET CODE: 10OFF-CONTROL-MPV5X. KLIK HIERONDER OM JE PAS TE KOPENspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img