More

  [Nieuws] Proun van Joost van Dongen finalist bij Dutch Design Awards

  De artistieke racegame Proun, geïnspireerd door het abstracte werk van Lissitzky en Kandinsky, is een van de 27 finalisten voor de Dutch Design Awards. Joost van Dongen deed met lange tussenpozen zes jaar over de game die na de release redelijk wat aandacht opeiste, maar nooit echt een groot commercieel succes werd.

  Succes was er wel op ander gebied. Proun won een Dutch Game Award voor Best Original Design en stond in het Stedelijk museum tussen de meesters die als inspiratie hadden gediend. Nu heeft de game dus kans op een Dutch Design Award. Op 21 oktober worden de prijzen uitgereikt tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven.

  Proun in al zijn schoonheid.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=9mPZqLIq00A’]

   

  Proun in het Stedelijk.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img