More

  [Nieuws] Wederom twee ton voor beste gameconcept in de gezondheidszorg

  Zorgverzekeraar CZ stelt net als vorig jaar 200.000 euro ter beschikking voor de realisatie van het beste gameconcept in de gezondheidszorg. De prijsvraag The Future of Health Award staat open voor alle gamedevelopers (professionals en studenten) en zorgverleners die aanwezig zijn op het Games for Health congres en heeft als doel een serious game op te leveren ‘die bijdraagt aan de kwaliteit en betaalbaarheid van de gezondheidszorg’.

  Tijdens het tweede Games for Health Europe congres in Amsterdam op 5 en 6 november krijgen deelnemers vijf minuten om hun idee te presenteren aan een internationale jury. Vijf ideeën worden genomineerd en uiteindelijk wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de finale bij TEDxMaastricht in februari 2013. Inschrijven voor de Future of Health Award kan binnenkort dus houdt twitter of Facebook van Games for Health in de gaten.

  Beeld hierboven is van de winnaar van vorig jaar: Heartville van Qlvr. Video hieronder is van de bekendmaking van de winnaar van vorig jaar tijdens TEDxMaastricht.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=beJVvYb_H18′]

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img