More

  [Clone Wars] Swords & Soldiers krijgt online eh… eerbetoon

  Het is niet de eerste keer dat Swords & Soldiers van Ronimo Games een eerbetoon krijgt in de vorm van een onecht broertje of zusje uit verre vreemde landen. Zo was daar vorig jaar Pat Pat Pets, de iPad game uit China en nu maken we kennis met The War Cry van Anatoly Moskovchenko uit Rusland. Deze handige Rus is verantwoordelijk voor ‘Art, Programming en Level Design’. Zegtie. En Ronimo Games? Heel vereerd natuurlijk. En apetrots.

  Wat was dat Swords & Soldiers ook alweer?

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=r3KCY8GYGNs’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img