More

  [Vrijdagmiddag] Eindelijk zomer, dus tijd voor een leuk t-shirt

  Het is zomer. We zien het als we van onze beeldschermen opkijken. Dáár! Buiten. Daar schijnt de zon. De terrassen zitten vol en door de dichte ramen (wij krijgen lucht van een machine) horen we het lachen van de zorgeloze middagdrinkers. Moeten die mensen niet werken ofzo?

  Zucht. Wij willen ook naar buiten. Naar de zon. Naar het terras, maar ja… Deadlines hangen als donkere wolken boven onze bureau’s. Dan maar een even een break binnen. Even wegdromen met onze grote vriend (en vijand) het internet. Even een t-shirtje scoren voor als we ooit weer eens buitenkomen. Wat dacht je van deze gameshirts?

  via: threadless.com

  Recente vacatures

  spot_img

  GDC 2023

  KRIJG 10% KORTING OP GDC ONSITE ALL ACCESS, CORE OF SUMMITS PASSEN MET CODE: 10OFF-CONTROL-MPV5X. KLIK HIERONDER OM JE PAS TE KOPENspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img