More

  [Video] Triangle Studios bij Een Vandaag, Jennifer Lopez blij met Triangle Studios

  Het was een mooie mediaweek voor de heren van Triangle Studios. Eerst besteedt Een Vandaag aandacht aan hun game Cross of the Dutchman en vervolgens plaatst niemand minder dan Jennifer Lopez een foto van zichzelf terwijl ze een game van Triangle speelt.

  De Lopez-Triangle-driehoek verklaarden we eerder al in dit artikeltje. Het item van Een Vandaag plaatsen we helemaal onderaan in deze post wegens Silverlight (ja, onze publieke omroep gebruikt dat nog stééds, nota bene nog nadat Microsoft zèlf de stekker trok uit de gemankeerde plug-in…).

  Mocht de video niet direct bij het juiste item gaan afspelen (met Silverlight weet je het tenslotte nooit…), spoel dan door naar 24:50 minuut.

  De link naar het item uitzendinggemist.nl/afleveringen/1270845

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img