More

  [Video] Gluddle 2.0 Update van Creative Heroes klinkt als muziek in onze oren

  Gluddle vs the Supervision was al een fijn (en soms frustrerend) iOS spelletje en met de 2.0 update kunnen we voorlopig weer even vooruit. Wij van Control hebben een zwak voor Gluddle en dat komt omdat de heren van Creative Heroes ons op creatieve wijze in de game hebben verwerkt. Weliswaar als de bad guys, maar hey, je moet ergens beginnen nietwaar? En in ons geval zijn we eens soort van Big Brother-achtige oogbollen die in de lucht hangen en alles in de gaten houden. Geloof je ons niet? Check het filmpje en luister naar wat er in de eerste 3 seconden wordt gezegd. Ha! Koop Gluddle hier. We houden je in de gaten.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=x13a7b4xzYM’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img