More

  [Uit Nu!] Delicious: Emily’s Wonder Wedding van GameHouse Studios

  Het huwelijk van Emily is een big deal. Dat arme kind heeft haar halve leven lopen sloven in allerlei keukens en is al die tijd op zoek geweest naar ware liefde. Nu ze die dan eindelijk (bijna) heeft gevonden proppen ze dat huwelijk niet zomaar in een spelletje. Dat smeert GameHouse Studios uit Eindhoven eens lekker uit over (maar liefst) 25 afleveringen. Elke week een nieuw deel. En zo wordt Emily’s Wonder Wedding ook echt  de mooiste dag van haar leven. Nou ja, de 25 mooiste dagen uit haar leven. Speel het eerste deel hier gratis en check na de klik het filmpje.

  Ondertussen is het team in Eindhoven hard bezig met de resterende afleveringen. Gisteren was nummer 10 klaar, nog maar 15 te gaan.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=7CUCxkc88Ws’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img