More

  [Uit Nu!] DancePad voor iPad van Triangle Studios

  Triangle Studios is gevestigd in Leeuwarden. Dat weet iedereen. Maar ze hebben ook nog een vestiging in Amerika, Dallas om precies te zijn. En via dat kantoor kwam de opdracht van uitgever Moonshark binnen om een dansspel te maken op de iPad voor je vingers. DancePad is het resultaat en het resultaat mag er zijn.

  Dit is een grappige variant van een game als Dance Dance Revolution, waarbij je nu veel meer vrijheid hebt om extravagante moves te maken. Je bent immers niet gebonden aan een set met pijlen op de grond. Dus voor je het weet (en na aardig wat oefening) moonwalk je over het scherm en maak je indrukwekkende dansjes. Met je vingers ja. De game is wereldwijd in de App Store te vinden. Hier dus bijvoorbeeld. Check na de klik ook de filmpjes.

  Doen ze goed, dat promoten! Trouwens, later meer over de samenwerking met niemand minder dan Jennifer Lopez (of Jenny zoals de mannen van Triangle haar inmiddels liefkozend mogen noemen).

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=IQsU2RnqY60′]

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=7Js8kgU8t64′]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img