More

  [Nieuws] Guts & Glory Game Award: de nieuwe internationale prijs bij de Dutch Game Awards

  De Europese gamesstudio met het meeste lef ontvangt tijdens het Control Industry Dinner 2012 de eerste Guts & Glory Game Award. De nieuwe internationale prijs maakt deel uit van de Dutch Game Awards en komt in de plaats van de Euro Indie Award.

  De afgelopen jaren vormde de uitreiking van de Indie-prijs bepaald niet het hoogtepunt van de avond. Organisatoren Control en Game in the City zochten daarop naar een nieuwe categorie die een stuk spannender moest zijn. Enter de Guts & Glory Game Award.

  De winnende studio heeft zich onderscheiden door het aangaan van een zeer risicovol project. Dat kunnen zakelijke risico’s zijn, maar zeker ook creatieve waaghalzerij. De prijs moet een beloning zijn voor out-of-the-box denken en de Dutch Game Awards voorzien van een internationaal tintje.

  Binnenkort meer nieuws over de Dutch Game Awards 2012, het vierde Control Industry Dinner (22 november 2012) en Game in the City.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img