More

  [Uit Nu!] Batman The Fire Rises van Sticky Studios

  De nieuwe Batman film komt eraan en dus begint de marketingmachine op stoom te komen. Verwacht de komende tijd de gebruikelijke stortvloed aan reclameuitingen, interviews en trailers en besluit dan wel of niet te gaan. Zoek het lekker zelf uit. Wat je niet moet doen, is The Fire Rises van Sticky Studios afdoen als een gemakzuchtig reclamespelletje gebaseerd op een bekende licentie.

  De game geeft je de controle over een legertje schorriemorrie met ieder zijn sterke en zwakke punten. Jij als leunstoelgeneraal moet de juiste samenstelling vinden als je op strooptocht gaat. Het is eigenlijk een 3D RTS en daarmee vrij ver verwijderd van de 3rd person actiegames die Sticky meestal maakt met filmlicenties. Log in met je Facebook account om je spel te bewaren en je vrienden te pesten. Speel ‘m hier.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img