More

  [Uit Nu!] FigureRunning voor Android

  Op dit moment vindt in Boston de achtste editie van de Games for Health-conferentie plaats. Naast de vele internationale sprekers zijn ook Nederlandse bedrijven aanwezig: Little Chicken, Ranj, IJsfontein en FigureRunning. Oprichter van dat laatste bedrijf Willempje Vrins spreekt op de speciale dag over mobile games en lanceert daar de gratis Android app FigureRunning. Maar wat is FigureRunning?

  De uitleg op de website: “FigureRunning is een sport waarbij creativiteit, game principes, mobiele techniek en sociale netwerken worden ingezet om hardlopen leuker te maken. FigureRunning is tekenen terwijl je rent.”

  Voor het rennen van de figuren heb je de GPS van je telefoon nodig. Die volgt je route en op die manier kun je met de app dus allemaal plaatjes bij elkaar rennen. Dit kan in verschillende kleurtjes en de tekeningen zijn ook te delen op Facebook en Twitter. FigureRunning was al beschikbaar voor iOS (1,59 euro), maar nu is er ook de gratis Android-versie. En nu allemaal de app downloaden en hup naar buiten om een Van Persie of een Huntelaar bij elkaar te rennen.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=R0RPJ7FLDo4′]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img