More

  [Uit Nu!] Gezond gamen met Na-aapje van Little Chicken

  Om kinderen te motiveren gezonder te eten heeft het Voedingscentrum Na-aapje in het leven geroepen. Het idee is dat ouders het goede voorbeeld geven aan hun kinderen, die de eetgewoonten van pa en ma klakkeloos na-apen (haha snappie? Na-apen Na-aapje?).

  Nu kunnen kinderen in de leeftijd 6 to 12 jaar zelf aan de slag met het beestje dankzij Little Chicken. Doel is om het aapje naar boven te laten stuiteren en onderweg groente en fruit te pakken. Pak je een gloeiend stukje groente of fruit dan schiet na-aapje als een raket naar boven en begint het echte grote puntenverzamelen. Speel ‘m hier.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img