More

  [Nieuws] Dit zijn de 9 gasten van Control Gamelab #4

  Control Gamelab #4 — met het thema Worlds that Conquer the World — heeft een bomvol programma. Liefst negen gasten spreken over hoe developers meer kunnen halen uit hun bestaande games.

  We interviewen developers die het gelukt is een internationale hit te scoren en willen van hen weten hoe zij dat succes uitbouwen… of niet. De oprichter van een van Neerlands bekendste interactieve reclamebureaus — tevens mede-oprichter van een van de grootste gamesstudio’s van ons land — vertelt over de transmediale aanpak van zijn campagnes.

  Pakhuis de Zwijger (Amsterdam) grote zaal • dinsdag 12 jun 2012 • 20:00 — 22:00 •
  Toegang is gratis, aanmelden gewenst: www.dezwijger.nl/controlgamelab4

  De gasten van Control Gamelab #4: 

  Verder brengen we een game-character ter plekke tot leven. Nou, niet helemaal tot léven, maar we gaan tijdens de show een aantal game characters in 3D laten printen. Hosts Eric Bartelson en Matthijs Dierckx presenteren een overzicht van de best uitgebouwde games én als bonus een kort overzicht van het belangrijkste nieuws van de E3.

  Control Gamelab is een live talkshow over gamedevelopment en de gamesindustrie en een co-productie van Control en Pakhuis de Zwijger. Toegang is gratis, aanmelden gewenst. Dat kan hier: www.dezwijger.nl/controlgamelab4

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img