More

  [Filmpje] Animatiefilm vol gamecharacters: Wreck-It Ralph

  Zo nu en dan worden we aangenaam verrast door de entertainmentfabriek Disney (waar dromen worden gemaakt op een lopende band, voorzien van muizenoren en verpakt in plastic voor teveel geld verkocht aan kinderen). In dit geval komt de verrassing in de vorm van de nieuwe animatiefilm Wreck-It Ralph uit de eigen –door John Lasseter gereanimeerde– animatiestudio. Hoofdrolspeler en videogame bad guy Ralph is het na dertig jaar zat om de slechterik te zijn. Hij wil ook wel eens de held zijn en hij denkt dat te kunnen worden in een nieuwe first person shooter. De trailer is een waar feest van herkenning voor gameliefhebbers. Disney heeft gelukkig goed onderhandeld met de verschillende publishers en kan daardoor echte klassieke gamecharacters ten tonele voeren. Kijk je even mee met de trailer en tel de bekende personages.

  [yframe url=’www.youtube.com/watch?v=SfjEwDQI4JA’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img