More

  [Uit Nu!] Youda Jewel Shop van Youdagames

  Youdagames heeft weer een nieuw beroep bedacht waar jij als gamer je tanden op kan stuk bijten (of je linkermuisknop mee kan mollen). Na eerdere edities waar je in de huid kroop van een Farmer, Fisherman, Camper, Survivor of eh… Beaver, ben je in deze laatste aanwinst een sieraden designer met je eigen Jewel Shop. Ontwerp prachtige sieraden en –onvermijdelijk in een time-management game– klik ze in elkaar voor je veeleisende klanten. Doel is die felbegeerde juwelendesigner van het jaar trofee. Die wil jij toch ook? Speel ‘m hier.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=eiLxApRLCTk’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img