More

  [Update] Gua-le-ni en 6th Planet breiden uit

  De games hebben niks met elkaar te maken, maar wij gooien ze hier voor het gemak even op een hoop. Gua-le-ni, het bizarre taxonomie-puzzelspel op iPad van NHTV docent Stefano Gualeni heeft een update gekregen. Het nieuwe onderdeel Poetry koppelt muziek en gedichten aan de bekende manier van spelen, waardoor er een veel rustiger flow ontstaat. Check de nieuwe trailer hieronder.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=3tqV1G3tQxg’]

  Ook de iOS en Android game 6th Planet van het Belgische Monkube wordt uitgebreid. Meer levels  te spelen en misschien net zo belangrijk, meer comic om te lezen in afwachting van deel 2. Vergeten wat 6th Planet ook alweer was? Check de trailer hieronder:

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=N0GZIQLswKU’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img