More

  [Uit Nu!] Top-down crimineel in Carnage van Weirdbeard

  Ok, deze is al eventjes uit, maar ontsnapt aan onze ijzeren greep. Het is dan ook een crimineel leuk racespel dat Carnage van het Amsterdamse Weirdbeard. In een verlopen stad heeft een zekere Mister Jack een hoop touwtjes in handen. hij is jouw baas en jij bent een low level chauffeur. Jij luistert dus gewillig naar elke opdracht die Jack in je koptelefoontje brult. Het is duidelijk dat je zaakjes niet helemaal zuiver zijn, want binnen de kortste keren heb je de politie achter je aan en rivaliserende bendes. Race en knal je weg naar de top van de food chain in deze lekkere top-down racer. Speel ‘m hier. Muziek van Jonathan van de Wijngaarden.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img