More

  [Filmpje] Kings Can Fly van Firedroid

  In de categorie previews is dit Kings Can Fly van Firedroid. Firedroid? Waar ken ik die naam van? Het is de studio van de Android-piratenkroeg-management-game Barrr en het team achter de game met de onmogelijke lange naam die tweede werd in Enschede tijdens de Global Game Jam dit jaar. Barrr heeft het redelijk gedaan op Android telefoons. De gratis versie is meer dan 400.000 keer gedownload en de betaalde versie is gefeatured in Google Play. Toch viel de opbrengst wat tegen en mede daarom heeft Firedroid besloten de volgende game ook voor iOS te maken (en ook Barrr een iOS make-over te geven). In Kings Can Fly moet je luchtschepen veilig door de bergen leiden, dat legt het filmpje beter uit dan ik doe, dus klik. Binnenkort op een mobieltje bij u in de broekzak.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=l99Z3qxTSoU’]

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img